Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Fotoalbum moje karijere uz Points Of You kreativne alatke

19. jula 2018. @ 17:00 - 21:00

Na ovoj radionici Fotoalbum moje karijere imaćete priliku da ispričate priču o vašem poslu iz snova, na drugačiji način. Kroz fotografije.

Naučite kako da ispričate priču o vašem poslu i vizuelno prikažite šta je to što vas pokreće, inspiriše, motiviše, koja je vaša vizija, ciljna grupa i koje osobine su vam bitne da steknete i zadržite kao mladi preduzetnik početnik.

Alati koje ćemo koristiti na ovoj radionici su Points of You kreativni, inovativni alati koji vam omogućavaju da kroz fotografiju i reči (koje se nalaze na kartici) istovremeno aktivirate levu i desnu hemisferu mozga i na taj način dođete do harmonične celine, novih uvida i jedinstvene komunikacije odnosno povezivanja sa samim sobom kao i sa drugima.
Radionicu vodi Aleksandra Domić- Points Of You Praktičar, GamePlan

Učesnici će uvideti kreativne načine za razvoj njihove karijere, naučiti kako da razviju poslovnu ideju koja ima tržišni potencijal, napišu održivi poslovni model i spoznaju kako da zarade novac.

Pridružite nam se u samom startu i počnimo #zajedno!

Radionice se održavaju u sklopu projekta Strengthening Youth Capacities For Future Entrepreneurs koji je podržan od strane USA ambasade u RS. Glavni cilj projekta jeste jačanje kapaciteta mladih budućih preduzetnika, sa ishodom da učesnici steknu praktične preduzetničke, komunikacione i socijalne veštine.

Učešće na radionicama se ne naplaćuje, broj mesta je ograničen za 15. učesnika, tako da je prijava obavezna putem registracione prijave https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSddX7InvStZHpsdoOLrIaPsTX5MtUlg3Ogl6e8eKQs60SVOaQ/viewform

Vidimo se u STARTITU Zrenjanin, Trg Slobode 7, u zgradi pozorišta „Toša Jovanović“.

Detalji

Datum:
19. jula 2018.
Vreme:
17:00 - 21:00

Mesto

Trg slobode 7, Zrenjanin
Trg Slobode 7
Zrenjanin, Srbija
Web sajt
https://startit.rs/zrenjanin/