Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Fotoalbum moje karijere

11. juna 2018. @ 17:00 - 22:00

Ako ste mladi, proaktivni i želite da stvarate svoju priču, odnosno pokrenete posao koji vas ispunjava, pridružite nam se na prvoj u nizu od 5. radionica o start-up preduzetništvu za početnike.

Na prvoj radionici Fotoalbum moje karijere imaćete priliku da ispričate priču o vašem poslu iz snova, na drugačiji način. Kroz fotografije.

Naučite kako da ispričate priču o vašem poslu i vizuelno prikažite šta je to što vas pokreće, inspiriše, motiviše, koja je vaša vizija, ciljna grupa i koje osobine su vam bitne da steknete i zadržite kao mladi preduzetnik početnik.

Alati koje ćemo koristiti na ovoj radionici su Points of You kreativni, inovativni alati koji vam omogućavaju da kroz fotografiju i reči (koje se nalaze na kartici) istovremeno aktivirate levu i desnu hemisferu mozga i na taj način dođete do harmonične celine, novih uvida i jedinstvene komunikacije odnosno povezivanja sa samim sobom kao i sa drugima.
Radionicu vodi Aleksandra Domić- Points Of You Praktičar, GamePlan

Ovo je prva u nizu od 5. radionica.
Slede radionice o veštinama komunikacije i jačanju samopouzdanja (18.06); Radu sa ljudima sa kojima je teško sarađivati (25.06); Razvoju ideja i poslovnih šansi (27.06) i naravno održivom poslovnom modelu (04.07), odnosno načinu na koji možete da zaradite novac.

Pridružite nam se u samom startu i počnimo #zajedno!

Radionice se održavaju u sklopu projekta Strengthening Youth Capacities For Future Entrepreneurs koji je podržan od strane USA ambasade u Republici Srbiji. Glavni cilj projekta jeste jačanje kapaciteta mladih budućih preduzetnika, sa ishodom da učesnici steknu praktične preduzetničke, komunikacione i socijalne veštine.

Učesnici će uvideti kreativne načine za razvoj njihove karijere, naučiti kako da razviju poslovnu ideju koja ima tržišni potencijal, napišu održivi poslovni model i spoznaju kako da zarade novac.

Učešće na radionicama se ne naplaćuje, broj mesta je ograničen za 15. učesnika, tako da je prijava obavezna putem registracione prijave 

Vidimo se u OK klubu na Spensu, I Sprat.
Ulaz iznad Univereksporta, sa strane gde se gradi novi tržni centra, prvi lokal desno.

Detalji

Datum:
11. juna 2018.
Vreme:
17:00 - 22:00
Web sajt
https://www.facebook.com/events/253240378572420

Mesto

Novi Sad
OK klubu na Spensu, I Sprat
Novi Sad, Serbia 21000 Srbija
+ Google Map
Telefon:
+38169 777 868
Web sajt
http://www.spens.rs/